Witam!
Sorry, ze bez polskich znakow ale pisz na niemieckiej klawiaturze.
Oto adres strony: www.arrow-copter.com
Wszystko jest ok tylko zdjecia wyswietlaja sie w nowym oknie, a nie w lightboxie jak np: w Chrome, Mozilla ?
Nie wiem jak ten problem rozwiazac, moze podmienic jakies pliki ?
Prosze o pomoc.
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Napisany 09 April 2013 - 15:36

Napisany 09 April 2013 - 18:08

Ja mam tak -> http://zapodaj.net/3...cecbfb.jpg.html
A w chromie czy innego rodzaju przeglądarce wyświetla się tak jak się powinno wyświetlać. I nie wiem czemu tak jest, zawsze z IE są problemy.
A w chromie czy innego rodzaju przeglądarce wyświetla się tak jak się powinno wyświetlać. I nie wiem czemu tak jest, zawsze z IE są problemy.
Napisany 09 April 2013 - 18:14

Hej.
W ie 8/7 wygląda że jest ok. Jednak problem występuje w ie9.
Musisz coś w tym kierunku szukać co może wpływać na takie działanie. Przede wszystkim dlaczego masz dwa razy wywołany/dodany Mediabox (w head i przed końcem body), Nie wiem czy to może mieć wpływ, ale sprawdź to. Jak nie pomoże to wyłączaj pozostałe skrypty i zobaczysz czy gryzie się przez inne skryty
W ie 8/7 wygląda że jest ok. Jednak problem występuje w ie9.
Musisz coś w tym kierunku szukać co może wpływać na takie działanie. Przede wszystkim dlaczego masz dwa razy wywołany/dodany Mediabox (w head i przed końcem body), Nie wiem czy to może mieć wpływ, ale sprawdź to. Jak nie pomoże to wyłączaj pozostałe skrypty i zobaczysz czy gryzie się przez inne skryty
Napisany 09 April 2013 - 18:23

Jak dostane logi do serwera to zobaczę na te odwołania, czy coś to zmieni.
Napisany 09 April 2013 - 21:37

to nie problem po stronie serwera tylko przeglądarki - sprawdź co wypluwa js debuger pod ie9
Napisany 10 April 2013 - 07:32

Wyskoczyło takie coś:
mootools-core.js:
SCRIPT5022: DOM Exception: INVALID_CHARACTER_ERR (5)
mootools-core.js, wiersz 121 Znak 47
Nie wiem czy to może być ten problem czy nie ale po wykonaniu debugowania tylko się przyczepił do tego.
mootools-core.js:
SCRIPT5022: DOM Exception: INVALID_CHARACTER_ERR (5)
mootools-core.js, wiersz 121 Znak 47
Nie wiem czy to może być ten problem czy nie ale po wykonaniu debugowania tylko się przyczepił do tego.
Napisany 10 April 2013 - 10:46

już ogarnąłem. Wgrałem nową wersje mootools'a (1.3.2), a używałem starszej (1.2.4). Teraz bez najmniejszego problemu otwiera obrazki w IE9.
Dzięki za pomoc!
Dzięki za pomoc!
Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: ie, blad, galeria
![]() |
Inne →
Ogłoszenia →
forum dla contaoRozpoczęte przez md131, 25 Feb 2017 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Contao →
Instalacja i konfiguracja →
Przyjazne URL i ieRozpoczęte przez maciekd, 26 May 2015 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Contao →
Początkujący →
Galeria użytkownikaRozpoczęte przez gutenbergus, 11 Mar 2014 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Contao →
Zarządzanie treścią →
Moduł galerii w Contao 3.1.2Rozpoczęte przez intelmar, 13 Sep 2013 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Contao →
Zarządzanie treścią →
Jak ustawić atrybut "target" w gallery_default?Rozpoczęte przez Michał, 07 May 2013 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników